Over Kono Consultants

Kono Consultants is een Belgisch softwarebedrijf onderdeel van de Cronos Groep in Kontich.

Sinds onze start in 2004 zijn freelance ICT experten steeds onze focus geweest. We bereiken daarmee in België een breed scala van technologieën en klanten.

Als team zorgen we ervoor dat er een win-win situatie ontstaat voor alle betrokken partijen bij het opzetten van jouw volgende uitdaging.

We brengen Kennis en Kunde naar de markt en naar onze klanten zowel op project basis als middels individuele inzet.

Bent u op zoek naar uw volgende uitdaging als Freelancer? Dan is Kono uw partner voor de verdere uitbouw van uw loopbaan.

Ons team

Dirk Van Meir

Managing Director

In 1998 starte Dirk als IT-consultant om daarna in verschillende management posities gewerkt te hebben in de Belgische ICT-sector. In 2004 richtte hij in samenwerking met de Cronos Groep, Kono Consultants op waar hij nog steeds instaat voor de dagelijkse leiding.

Nathalie Verheyden

Finance Manager & IT Recruiter

Na een lange loopbaan in de finance sector werkt Nathalie sinds 2018 voor Kono. Naast het zoeken naar nieuw talent is ze verantwoordelijk voor alle administratieve aangelegenheden zoals facturatie, timesheet verwerking en contract opvolging.

Klaudia Matwiej

IT Recruiter

Na haar studies in Information Management besloot Klaudia om meer de HR richting uit te gaan.  Na enkele eerste ervaringen vervoegde ze Kono in 2024 als IT recruiter met een focus op freelance profielen.


    Upload jouw cv (PDF)