Kono verbindt freelance ICT consultants

KONO betekent “kennis” in Esperanto en is tevens een oud Koreaans damspel welk specifieke strategische “kunde” vraagt om er succesvol in te zijn. Kono heeft dan ook de nodige Kennis en Kunde opgebouwd in een groot aantal ICT-domeinen.

Waarom voor KONO kiezen?

Sinds onze start in 2004 zijn freelance ICT experten steeds onze focus geweest. We bereiken daarmee in België een breed scala van technologieën en klanten. Als team zorgen we ervoor dat er een win-win situatie ontstaat voor alle betrokken partijen bij het opzetten van jouw volgende uitdaging.

Expertise

Reeds 20 jaar een bewezen waarde in de Freelance ICT markt waarbij we mikken op een langdurige, transparante samenwerking.

Netwerk

Als zelfstandig onderdeel van de Cronos groep hebben we een zeer uitgebreid commercieel netwerk in tal van sectoren.

 

Agile

Onze organisatie is zo ingericht dat we snel en flexibel kunnen inspelen op uw behoeften met een vlotte afhandeling van de contractuele en financiële aspecten.

Onze nieuwste jobs.

Ben je op zoek naar je volgend project als freelance consultant?  Bekijk onze huidige vacatures en stuur je CV door.

 

Program Manager

Brussels

Solliciteer voor deze job

Sr Automation Engineer

Puurs

Solliciteer voor deze job

LiDAR Data Engineer gezocht

Brussel

Solliciteer voor deze job

Op zoek naar een job?

Vind je droomjob vandaag!

Ben je op zoek naar een baan in de ICT-sector? Bekijk dan onze huidige vacatures op onze jobpagina! We hebben altijd posities beschikbaar voor ontwikkelaars, projectmanagers en meer. Heb je niet gevonden wat je zocht? Je kunt ook je CV uploaden voor toekomstige mogelijkheden.






    Upload jouw cv (PDF)